Sinds 1916 een begrip in transport!

Van der Werff Logistics is in 1916 ontstaan en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Maar ook buiten deze landen verzorgen zij allerhande transporten.

Met alle gedreven en klantgerichte medewerkers, groot en zeer divers wagenpark en moderne huisvesting bieden zij u een compleet en gevarieerd dienstenpakket aan. Door hun zeer uitgebreide IT bieden ze hun opdrachtgevers vergaande automatiserings oplossingen/voordelen.

Onhet wagenpark bestaat uit volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen. Al hun materiaal kan zelf lossen met de uitgebreide vloot aan meeneemheftrucks.

De organisatie wordt aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Heerenveen en nevenvestiging in Elshout, daarnaast beschikken ze over verschillende standplaatsen verspreid over heel Nederland. Op de hoofdvestiging in Heerenveen beschikken ze over een eigen volledig geoutilleerde werkplaats voor het eigen materieel, tankstation en automatische wasstraat.

In samenwerking met Humaniz produceren wij een breed scala aan video’s, van wervingsvideo’s voor nieuw personeel, dagverslagen van een van de vele chauffeurs die er aan het werk zijn & een complete serie van de partners/klanten van Van der Werff.

https://www.facebook.com/WerffLogistics/videos/2166624633638510/
Speeddate Van der Werff

Wij liepen een dagje mee met chauffeur Jan Verboven, wat we in het volgende filmpje hebben vastgelegd! Wij zijn tevens op zoek naar gepassioneerde chauffeurs die op zoek zijn naar een uitdaging. Ben jij nieuwsgierig naar wat de chauffeursbaan bij Van der Werff inhoudt? Kom dan zaterdag 5 januari tussen 13:00 uur en 17:00 uur naar de speeddate op onze vestiging in Elshout (d'Oultremontweg 14), waar je dan met ons en het werk kan kennismaken. We kijken uit naar je komst!

Geplaatst door Van der Werff Logistics op Donderdag 13 december 2018
https://www.facebook.com/WerffLogistics/videos/2475309575850267/
https://www.facebook.com/WerffLogistics/videos/535692443682804/
In samenwerking met IMAZZO
Categorieën: Cases