Sinds 1916 een begrip in transport!

Van der Werff Logistics is in 1916 ontstaan en uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Maar ook buiten deze landen verzorgen zij allerhande transporten.

Met alle gedreven en klantgerichte medewerkers, groot en zeer divers wagenpark en moderne huisvesting bieden zij u een compleet en gevarieerd dienstenpakket aan. Door hun zeer uitgebreide IT bieden ze hun opdrachtgevers vergaande automatiserings oplossingen/voordelen.

Onhet wagenpark bestaat uit volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen. Al hun materiaal kan zelf lossen met de uitgebreide vloot aan meeneemheftrucks.

De organisatie wordt aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in Heerenveen en nevenvestiging in Elshout, daarnaast beschikken ze over verschillende standplaatsen verspreid over heel Nederland. Op de hoofdvestiging in Heerenveen beschikken ze over een eigen volledig geoutilleerde werkplaats voor het eigen materieel, tankstation en automatische wasstraat.

In samenwerking met Humaniz produceren wij een breed scala aan video’s, van wervingsvideo’s voor nieuw personeel, dagverslagen van een van de vele chauffeurs die er aan het werk zijn & een complete serie van de partners/klanten van Van der Werff.

Op zaterdag 2 november organiseren wij een speeddate voor mensen met passie voor het vak van vrachtwagenchauffeur en monteur. Ben jij benieuwd hoe het is om te werken voor een bedrijf die gespecialiseerd is in afwijkende maten met de meeneemheftruck? Kom tussen 9.00 en 12.00 uur naar de speeddate in Heerenveen, it Dok 8, en laat je verrassen. We kijken uit naar je komst! 🤩

Geplaatst door Van der Werff Logistics op Dinsdag 22 oktober 2019
Speeddate Van der Werff

Wij liepen een dagje mee met chauffeur Jan Verboven, wat we in het volgende filmpje hebben vastgelegd! Wij zijn tevens op zoek naar gepassioneerde chauffeurs die op zoek zijn naar een uitdaging. Ben jij nieuwsgierig naar wat de chauffeursbaan bij Van der Werff inhoudt? Kom dan zaterdag 5 januari tussen 13:00 uur en 17:00 uur naar de speeddate op onze vestiging in Elshout (d'Oultremontweg 14), waar je dan met ons en het werk kan kennismaken. We kijken uit naar je komst!

Geplaatst door Van der Werff Logistics op Donderdag 13 december 2018
Van der Werff & Co

In de serie Van der Werff & Co nemen wij een kijkje bij bedrijven die nauw met ons samenwerken 🚚Onlangs bezochten wij OC Verhulst in Drunen waar Frans van den Biezenbos ons een uitgebreide rondleiding gaf en gepassioneerd vertelde over het bedrijf. Verhulst is dé specialist op het gebied van luchtbehandelingskasten.

Geplaatst door Van der Werff Logistics op Woensdag 9 oktober 2019

Bij deze wensen wij iedereen gelukkige feestdagen en een geweldig 2020! 🎄🎆

Geplaatst door Van der Werff Logistics op Donderdag 19 december 2019
In samenwerking met IMAZZO
Categorieën: Cases